DIY Box for jewelry

Често слободното време знам да го искористам на тој начин што правам нешто што ќе ми се најде некогаш од работи кои веќе не служат за ништо.
Па така и утрово. Ми беше досадно, времето некако пригушено и тмурно, а јас мрзелива за учење па конечно се решив да ги употребам школките кои претходното лето ги збирав од плажите. Најдов низ дома празна кутија од памучни чепкалки за уши и та-дааам..си добив нова кутија за прстенчиња, обетки и друг накит.
Image Continue reading

Advertisements