Пеплишта

Детство..желби..соништа..
Пеплишта..
Судбината ги спали, ја разнесе пепелта ко ветер, а секое жарче што остана од огнот го потури со вода, да не се разгори повторно.
Ме спали мене, жива. Continue reading

Advertisements